Øg værdien af dit hus med en splinterny terrasse

teresse

2 år siden |  0 comments  |  De Gode Råd

I disse tider kan det være svært at komme af med sit hus, hvis man har planer om at flytte. Selvom tingene efterhånden ser bedre ud for de husejere, som ønsker at sælge, er det unægteligt stadig købers marked, når det kommer til ejendomme. Der er dog ting, du som husejer kan gøre for at øge sandsynligheden for, at du finder en interesseret køber, som vil overtage dit hus.

Skil dig ud fra mængden


Husmarkedet er på mange måder overmæt – udbuddet er altså stort i forhold til efterspørgslen med undtagelser af ejendomme i og omkring de store byer som Aarhus og København. Måden hvorpå du får solgt dit hus er altså, at du enten flytter det til de store byer, eller at du skiller dig ud fra den store mængde af andre huse, og gør dit til noget helt specielt. Da de fleste ikke har råd til at flytte deres hus til hovedstaden, står de altså tilbage med muligheden for at individualisere sin ejendom.

Her har du mange forskellige veje, du kan vælge i mellem. Skal facaden renoveres, ville dit hus have godt af et nyt tag eller hvad med en garage?

Invester i din have


En ting du kan gøre, for at lokke potentielle købere til, er, at præsentere dem for din skønne have og den dertilhørende terrasse. Det er en velkendt strategi at tale til de interesseredes følelser ved at male billeder af alle de sommerfester og grillaftener med hygge på terrassen, som de kan se frem til, hvis de køber dit hus. For at kunne bruge denne taktik, er det dog nødvendigt, at din have er noget værd. Det nytter ikke noget, hvis kviste og grene flyder på en græsplæne, som ikke er blevet slået i flere uger. Dette vil tværtimod have en afskrækkende effekt.

Du skal se din have som en investeringsmulighed – et sted hvor du har chancen for at gøre de små ting, som er forskellen mellem et salg og en fiasko. Det gælder dog om at komme ind i hovederne på danskerne og finde ud af, hvad de købelystne, kommende husejere gerne vil have.

En nyslået græsplæne er et nemt kort at spille, og her kan de fleste da også være med. Men hvad med at anlægge en splinterny terrasse af betonfliser? Det er nemmere og billigere, end det lyder. Du kan finde beton og betonfliser på nettet til fornuftige priser. Det behøves ikke være dyrt at anlægge en ny terrasse.

Har du problemer med at få afhændet dit hus, er vores råd altså, at du investerer i en ny terrasse. Det er noget, de fleste kan gøre selv, og det er relativt billigt sammenlignet med et nyt tag eller solceller. Ved at købe dine betonfliser på nettet, sparer du rigtig mange penge, som i stedet kan bruges på andre dele af det hus du prøver på at sælge. Valget er dit, mulighederne er mange.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

fiskeolie

Spis Fiskeolie Hver Dag

By Enduro

At fisk er sundt er det vist efterhånden kun de færreste der er i tvivl om. Igennem de sidste mange år har reklamer og oplysning advokeret for at man spiste fisk 2 gange om ugen, og hvem husker ikke Gunnar der altid godt kunne klare en "lækker sild"....

Guiden til den bedste studenterfest

By Enduro

Studentertiden venter lige rundt om hjørnet, og du og dine gymnasiekammerater overvejer måske at holde en studenterfest. Gymnasietiden er så småt overstået, og mange studiner og studenter ser hvert år frem til en festlig sommer, hvor de bedste stunde...

5 Gode råd til din næste festsang

By Enduro

Står du og skal skrive en festsang til din næste begivenhed, handler det om kreativitet og sjove ideer, hvorfor det ikke altid er lige let. Derfor får du her 5 gode råd, som egner sig til hver en festsang, både for store og små. Især ét punkt er vigt...