Sådan slipper du for smerter

Daglige smerter kan undgås med smerteplaster helt uden brug af medicin og uden bivirkninger. Den innovative spejlrefleksteknologi bag disse plastre har opnået stor anerkendelse og plastrene bruges nu til et væld af smerteområder.

Det behøver ikke være så kompliceret at blive smertefri. Har du ikke hørt om smerteplaster, så er du bestemt gået glip af noget. Disse små vidundere kan ikke alene lindre smerte på hurtig og effektiv vis, men gør dette i hele 120 timer i streg og så er det tilmed uden de mange bivirkninger, der ofte følger med, hvis du vælger brug af medicin. Ikke noget at sige til, at disse innovative og yderst praktiske opfindelser har opnået så stor anerkendelse i store dele af den vestlige verden. Se mere om smerteplaster uden medicin her.

Smerteplaster virker i 120 timer

Ja tænk engang at blive smertefri i hele 120 timer ved blot at påsætte et simpelt plaster på det smerteramte område. Så enkelt er det faktisk. Langt de fleste, der gør brug af smerteplaster rapporterer om hurtig og effektiv smertelindring. En smertelindring, der tilmed er uden andre gener i form af bivirkninger og ubehag.

Et smerteplaster virker i hele 5 dage – svarende til 120 timer. Det er lidt forskelligt fra person til person, hvor hurtigt smertelindringen melder sig, men ens for alle er, at dette er en yderst effektiv måde at lette daglige smerter på. Plastret påføres det smerteramte område på let og overskuelig måde og ganske kort derefter opnås en smertelindring på det pågældende område. Smertelindringen er så populær, at den ikke blot bruges hos den almindelige hr. og fru Danmark, men i høj grad også af professionelle idrætsudøvere.

Sådan virker et smerteplaster

Det er let at bruge og effekten er stor. Det er næste for godt til at være sandt, men brug af smerteplaster er altså bare så let og overskueligt, at unge såvel som ældre kan gøre brug af det uden større instruktion. Plastret påsættes på det smerteramte område, og når plastret først har fæstnet sig ordentligt til huden efter ca. 2 minutter, så går kroppen i gang med at heale det smerteramte område. Dette gøres ved hjælp af den såkaldte spejlrefleksteknologi og producenten lover smertelindring indenfor 24 timer – selv om de fleste oplever smertelindring efter blot få minutter. Se mere om, hvordan virker et smerteplaster her.

Dette gør et smerteplaster:

  • Et smerteplaster gør brug af kroppens egne infrarøde bølger til heling af kroppens bindevæv
  • Et smerteplaster virker i dybden op til 8-9 centimeter ned i vævet
  • Et smerteplaster optimerer immunforsvar, bindevæv, muskelfunktion, iltoptagelse, healing af inflammation, blodcirkulation m.m.
  • Et smerteplaster aktiverer kroppens egne systemer og giver kroppen mulighed for selv at tilføre ressourcer til det smerteramte område – fx i form af øget blodtilførsel
  • Et smerteplaster hjælper kroppen med at skabe større balance og dermed fremme en øget sundhedstilstand

Kroppen ikke blot lindres for smerte, men får også mulighed for optimering rent sundhedsmæssigt. Der er bestemt en lang række fordele at hente ved brug af smerteplaster. Og kan du tilmed blive smertefri hurtigt og effektiv på ganske kort tid, så er det bestemt et forsøg værd. Så bliver det ikke lettere at slippe for de daglige smerter. Se mere om hurtig og effektiv smertelindring her.

You might also like

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.