Din ring i et vedhæng

0

Ønsker du at have din ring et andet sted end på fingeren så kan det være, at du skal bruge din ring som et vedhæng i stedet for at have den om fingeren. På den måde er der også meget mindre sandsynlighed for, at du på et eller andet tidspunkt vil miste den, hvilket naturligvis er godt da det formentligt er sådan, at der er en person i dit liv, som ville blive meget ked af det hvis du pludseligt gik hen og mistede din ring, som du i stedet kan gøre til dit solitaire vedhæng.

Et vedhæng er tæt på hjertet

Noget af det smukke ved at have en ring i et vedhæng er, at det på den måde er tættere på hjertet. For det er klart, at hvis du i stedet har den på fingeren så kan der være meget langt fra fingeren og hånden op til dit hjerte. Men hvis du stedet har en lille fin kæde, som enten kan være i sølv eller i guld så vil den være meget tættere på hjertet. Og hvis det betyder rigtig meget for dig, at dit vedhæng er så tæt på hjertet, som overhovedet muligt så kan du til hver en tid gøre kæden så lang, at du rent faktisk kan mærke hvordan dette vedhæng det stryger dit hjerte og du kan næsten mærke hvordan dit hjerte banker lidt hurtigere når dette lillebitte og lidt kølige vedhæng det lige så stiller rammer dette sted på din krop som har så stor en betydning for dine følelser og din kærlighed.

Derfor er der faktisk mange, som alene af den grund vælger at have sådan et vedhæng fordi, at de vil være helt og aldeles sikre på, at de kan mærke den person, som dette vedhæng symboliserer. For det er sådan, at hvis man har en kæde så kan man ikke undgå, at man af og til bliver gjort opmærksom på, at man har kæden på med dette vedhæng. Det kan være fordi, at man enten flytter sig lidt eller, at man drejer kroppen og ser på noget eller det kan være, at man snubler. Uanset hvordan man bliver gjort opmærksom på det så kan det ske, at man pludseligt mærker dette lille vedhæng så tæt på hjertet. Og så vil man automatisk blive mindet om den man elsker. For det er klart, at hvis man ved, at en anden person et eller andet sted i samme by, i samme land, eller måske bare i samme verden går rundt med et lignende vedhæng så vil det betyde meget mere.

Et vedhæng kan være praktisk

Det er dog ikke kun af kærlighedsmæssige årsager, at det kan være en smart ting at have et vedhæng tæt på hjertet. For det kan også meget vel være, at det faktisk er ret praktisk at have et vedhæng på netop dette sted. Lige netop denne pointe er der mange personer, som er ansat i sygeplejen som vil skrive under på.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.