Sammenlign priser på droner

0

Droner er det nyeste accessory i elektronik-verdenen, og anser du dig selv som en rigtig gadget-master, skal du naturligvis have fat i en drone. Priserne på droner varierer som alt andet elektronik efter formåen og kvalitet, og derfor kan det være mange penge værd, at holde sig for øje, hvad det er formålet med dronen skal være.

Billige droner vil ofte gøre det grundlæggende “drone-arbejde” og give en umiddelbar tilfredsstillelse mens dyre droner giver den langsigtede og gennemtænkte succes-oplevelse. Du får følgende 3 overvejelser, der kan være relevante for priser på droner og sluttelig prisen på din drone.

Droner: Fritidsformål eller officielt øjemed?

Når du skal udse dig den perfekte drone er det værd at overveje, hvad dronen skal bruges til. Skal du blot tage nogle hyggelige familiefotos fra 7-8 meters højde og filme lidt rundt omkring din ejendom, kan du gå efter droner med et OK kamera men en kortere rækkevidde.

Skal du bruge dronen i et officielt øjemed og eventuelt filme for events og lignende, bør du gå efter en drone med en lang rækkevidde og et godt kamera. Overvej også hvor højt du ønsker at dronen kan nå op alt efter, hvor mange mennesker, kameraet skal kunne rumme.

Priser på droner afhænger af rækkevidde

Jo længere en drone kan flyve – både vertikalt og horisontalt – desto dyrere er dronen sandsynligvis også. Droner har forskellige funktioner og rækkevidden og kapaciteten til at flyve lange distancer kan variere alt imellem 1-4 kilometer og også dronens batteritid spiller ind.

Rækkevidden er selvfølgelig ét aspekt, der påvirker priser på droner, men også kvaliteten på gimballen, som holder dronen stabil, og dronens udseende kan være vigtige faktorer at overveje før et eventuelt køb. Der findes desuden droner med indbyggede – og ofte dårlige – kameraer og droner med plads til eksternt kamera. Med muligheden for selv at vælge hvilket mini-kamera, der skal sættes på dronen får du naturligvis muligheden for at optimere billedkvaliteten drastisk og det kan gøre hele oplevelsen – og gennemgangen af videoen på computeren efterfølgende – meget sjovere.

“Follow me-funktion”

En fed funktion som også kan være meget brugbar på en drone er en såkaldt “follow me-funktion”, som gør, at dronen vil følge efter dig, hvis du begynder at gå. Til brug i hverdagen og til familiefester kan en follow me-funktion være en sjov gimmick og der kan komme mange festlige billeder og situationer med en drone med follow-me.

Når alt kommer til alt, og man skal forsøge at sammenligne priser på droner er det ikke så meget sammenligningen af prisen, der er relevant. Sammenlign i stedet selve dronen og jævnfør dens funktioner med de håb og forventninger, du har til din kommende drone. For at sammenligne priser på droner må du tage højde for at dronerne kan noget forskelligt og, hvem ved, måske vil en 500 kroner drone være mere end nok for dig.

Sammenlign priser på droner her.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.