Du kan nemt finde billige flybilletter til Australien

0

Det helt modsatte af os

Nu er det ved at ske igen. Dagene bliver langsomt kortere og kortere, vejret bliver langsomt koldere og koldere og bladene er så småt ved at forlade deres hjem og dækker nu jorden. Den danske vinter er kendt for sin evne til, at gøre selv den stærkeste viking til et vinterdeprimeret vrag. Det er forståeligt hvorfor. På nogle af de korteste dage får vi ikke mere end et par timers sol, og det er med skyer og evt. regn oveni. Så det er absolut nemt at blive fanget i en dårlig ”mojo”. Hvad gør vi så i den situation? Mange tager vitaminer eller prøver at få deres dagslys gennem forskellige slags pærer, som åbenbart booster noget i dem. Men det hjælper alligevel ikke SÅ meget, vel? For man bliver altid alligevel lidt ked af, at vejret er så ringe og at man ikke kan gå ud af sin dør uden at skulle være dækket i alverdens forskellige klæder, som levede man på Antarktis. Men der er en bedre løsning. Tag simpelthen til Australien.

Når jeg siger ”det helt modsatte af os” mener jeg ikke i deres land, politik, opførsel eller noget. Næ, for på trods af, at Australien ligger så langt syd, så er de faktisk meget vestlige, så der er ikke et ”integrationsproblem” hvis du forhåbentligt beslutter dig for, at tage derned. Det jeg mener med, at Australien er vores modsætning er derimod i forhold til deres sæsoner. Australien ligger nemlig bogstavelig talt på den anden side af kloden, så de har faktisk sæsoner på et helt andet tidspunkt end vi har (af astronomiske årsager). Dette gør så, at når nu vi har vinter, så har de teknisk set sommer, altså det er de varmeste måneder på deres år. Og ved du hvad det betyder for varmemanglende danskere som os? Det betyder, at vi kan opleve sommer hele året rundt! Lyder det ikke overdevet?

Hvad er der at lave i Australien?

Nu ved jeg med sikkerhed hvad du tænker ”hvad er der at lave i Australien?” Måske fordi du rent faktisk er nysgerrig, men mest af alt fordi jeg skrev spørgsmålet, så du blev tvunget på at tænke på det, eftersom du var tvunget til at formulere sætningen i dit hoved for overhovedet at kunne forstå den (hvis du derimod skippede sætningen og stadig ikke har læst den og dermed ikke har tænkt på spørgsmålet jeg har stillet respekterer jeg dig, din lille rebel). Anyway, hvad er der ikke at lave i Australien? Det du får er en vaskeægte bogan experience som mange kun kan drømme om. Du kan nyde afslapper livet og tage på stranden og dyrke glæden ved, at lave ingenting. Ellers kan du f.eks. tage på safari og se det fantastiske naturliv Australien har at tilbyde. Det er helt klart noget man ikke vil gå glip af, for det er altid sejt at kunne sige man har set nogle af de smukkeste dyr i verden, med sine egne øjne (og ikke gennem Google Images).

Men nu tænker du sikkert ”ja det lyder da helt fedt, men du sagde lige før det ligger på den anden side af jorden, gør det ikke prisen hammerdyr?” Først og fremmest er det smart tænkt, og dernæst vil jeg sige at nej. Det er faktisk meget billigt at tage til Australien netop fordi, de i så høj grad efterspørger turister. Hvis du virkelig har overvejet det med, at tage til Australien, kan du finde billige flybilletter til Australien hos Rejsepriser. De leverer en fantastisk service til en pris, der bare ikke kan slås.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.