Et alsidigt værktøj til træarbejde

0

En kap/geringssav kan noget, som der næppe er et eneste menneske, der kan, og det er, at den hver eneste gang skærer helt præcist og vinkelret med perfekt resultat. Den bliver derfor et uundværligt stykke værktøj, hvis du har brug for at skære mange stykker træ over helt præcist, for det kan være et resultat, der kan være meget svært at opnå med en klassisk fuksvans.

Hvis du er enten professionel håndværker, der generelt arbejder meget i træ, eller du er den aktive gør-det-selv mand i fritiden, der laver mange byggeprojekter hjemme, så er det et stykke værktøj, der skal kunne findes i dit værksted. Den er pladskrævende og tung, men den skal også kunne så meget mere, når det kommer til savearbejde, end save generelt.

Fordelen er, at den både kan skære helt lige hver eneste gang, men at den også kan skære i smig, der betyder, at den kan skære i vinkler, der kan være en stor fordel ikke at skulle kaste sig ud i ved håndkraft. Et godt eksemplar har desuden sikkerhedsskærme, så det er kun træet, der bliver skåret i og ikke dig.

Hvornår har du brug for en?

Du skal vælge denne frem for fuksvansen, hvis du skal bygge et haveskur fra bunden af, så du er sikker på, at alle brædder får den rette længde, og at de bliver lige lange, så når du samler det, så står det perfekt uden at hælde eller med huller hist og her ved taget eller jorden. Den kan også sikre, at planker til et hegn bliver helt lige, så hegnet bliver det samme, og dermed ser så godt ud, at du bliver rigtig glad for det.

Faktisk er den perfekt til alle typer af opgaver, hvor du har behov for mange brædder eller stykker af træ, der skal passe millimeterpræcist, og den er fantastisk, hvis du skal tilpasse paneler eller gulvbrædder, hvor der kan være behov for at vinkle træet, så det passer perfekt uden synlige overgange eller mangler.

Det er en maskine, der kan så meget mere, end de skærekasser, du kan få til en fuksvans, og det gør det også mere behageligt og nemt for dig, at du ikke skal fokusere på at skære brædder i hånden og være helt sikker på, at du saver lige hver gang.

Den er billigere end du tror

Du vil samtidig blive overrasket over, at et rigtig godt eksemplar af slagsen ikke sætter dig tilbage, så meget som du ville tro. Der er mange andre slags værktøj derude, der er markant dyrere end denne, og som ikke kan gøre så meget for dit arbejde som den.

Samtidig er det en maskine, du kan have og bruge i rigtig mange år, så du får noget for pengene, som du ikke vil fortryde, du har investeret i, og du slipper også for at få byggemarkedet til at skære dine brædder til, for med sådan en her kan du gøre det selv med perfekt resultat hver gang.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.