Firmajulegaver – vælg selv!

0

Når det er tid til at vælge julegaver til ansatte, er der mange chefer rundt omkring, der får sved på panden. Hvordan gør man både Mathias på 17 og Jytte på 52 tilfreds? Det gør man faktisk ret nemt – man sørger for, at de vælger deres egen gave! Firmajulegaver vælg selv betyder, at du som chef slipper for at sætte dig ind i hver medarbejders ønsker, når du skal købe julegaver til medarbejderne i 2017. Måden det fungerer på, er, at de modtager et gavekort i stedet for en gave – og så vælger de altså selv

Fordi der gælder samme regler for gavekort, som for gaver, kan du give dine ansatte et gavekort på op til 1.100 kr. Dette gælder såfremt de ikke har fået andre gaver i løbet af året. Gavekortet er selvfølgelig også lige så skattefrit for din medarbejder, som en almindelig gave ville have været det. Som regel behøver du ikke engang tage stilling til, hvilken butik gavekortet skal være til. Du kan simpelthen købe et universalgavekort, som er et gavekort til alle den pågældende sides gavekort. Din medarbejder vælger så selv, hvilken butik det skal være til. Se også udvalg af firmagaver her.

Firmajulegaver vælg selv er bestemt ikke upersonlige

Måske sidder du og tænker, at et gavekort er upersonligt. Men er det mere upersonligt, end at du køber et stort parti luksussengetøj hjem, og så giver hver medarbejder et sæt? Nej, vel? Firmajulegaver 2017 er måske endda din chance for at gøre det hele lidt mere personligt – både nemt og hurtigt. Hvis du kender dine medarbejdere bare lidt, kan du nemlig give dem et gavekort til en butik, du ved, de ville blive glade for.

Eks. Mathias på 17 ville måske blive super glad for et gavekort til biografen eller en sportsforretning. Jytte derimod ville måske hellere have et gavekort til en wellnesskæde eller en god restaurant. Ofte er det også muligt at knytte en lille, personlig hilsen til deres julegavekort. Julegavekort er også både nemmere at bestille, og nemmere at levere til medarbejderne, end fysiske gaver. Du bestiller som regel online, og kan vælge mellem at dine medarbejdere skal have gavekortet i fysisk form eller på e-mail.

Firmajulegaver vælg selv giver god samvittighed på flere måder

Med et julegavekort eller et gavebevis kan du give en gave af højere værdi, end hvad det koster dig at købe den. Har du mange medarbejdere, får du nemlig ofte en rimeligt fin mængderabat, når du køber julegavekort. Udover at du lettere kan gøre gaven personlig, og give en gave med høj værdi, så undgår du også nemmere at træde nogen over tæerne. Hvis du giver alle et universalgavekort, så er der ingen der kan råbe op om forskelsbehandling på mænd og kvinder eller etnicitet.

Hertil sparer du miljøet, ved at sikre dig, at dine medarbejdere får noget, de kan bruge. Gaver der ikke bliver brugt, er spild af ressourcer og unødvendig forurening. Hertil er det også ofte muligt at vælge gavekort til oplevelser – og oplevelser forurener ikke på samme måde eller i samme grad, som fysiske produkter.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.