I dit sengebord gemmer du på soveværelsets hemmeligheder

0

Sengebordet er ikke kun en pyntegenstand i dit soveværelse, det er også det møbel, som skal gemme på alle soveværelsets små og store hemmeligheder. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige sengebord, når du skal indrette dit soveværelse. Savner du inspiration til at finde et smukt sengebord, så se det brede udvalg på sengeborde.dk og læs med her om sengebordsskuffernes hemmeligheder.

Den praktiske skuffe

Vi kan ikke komme uden om, at vi hver i sær har vores vaner og ideer om, hvad vi skal bruge i soveværelset. De fleste af os er dog for det meste både kedelige og praktiske. Det praktiske sengebord gemmer på en god bog, en kryds og tværs, en næsespray, ørepropper og snotpapir. Ja så kedeligt kan det vel egentlig siges. Soveværelse er et rum, omgivet af mystik og erotik, men i virkeligheden er de fleste af os praktiske grise, som i stedet fylder vores skuffer med alt det vi gerne lige vil have ved hånden på en stille onsdag, hvor hverken lagengymnastik eller andre soveværelses aktiviteter er på tapetet. I stedet handler det om at få den gode søvn. Derfor fylder vi skufferne med de sager, som kan optimere vores søvn.

Det vi ikke vil indrømme, at vi gemmer i soveværelset

Vi har alle sammen genstande, som vi helst ikke vil have skal se dagens lys. Måske gemmer du på ganebøjlen, næseklemmen, som forhindrer din snorken, eller uldsokkerne som har set bedre dage. Uanset, så er det vigtigt at huske på, at vi alle sammen har dem, de der genstande, som vi ikke ønsker at andre skal se os bruge, med mindre at det er nær familie eller kæresten. Men bevidstheden om at alle kender til det, at have pinlige praktiske ting liggende, er nu meget rar at have.

Det frække sengebord

Endelig findes der de frække ting i skuffen. Soveværelset er ud over det sted hvor vi sover også det rum hvor vi dyrker sex. Netop derfor er det da også her, at det er mest praktisk at gemme sine seksuelle hemmeligheder i det perfekte sengebord. Uanset om du er single eller i et parforhold, så kan lidt fræk underholdning være rart at have lige ved hånden i soveværelset. Og bare rolig, vi har det alle sammen liggende.

Når du skal ud og finde det perfekte sengebord

Uanset dit behov for frække skuffer, praktiske gemmesteder og lignende, så er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad ens sengebord skal kunne inden man investerer i nyt. Måske har man ikke det store at skjule og kan nøjes med et par hylder ved siden af sengen. Det kan også være at man har et behov for meget opbevaring og i det tilfælde, så findes der et væld af muligheder for at finde det perfekte bord i den rigtige stilart. Der er ikke noget værre end et rodet soveværelse og netop derfor kan det være vigtigt at være realistisk og praktisk omkring størrelsen på ens sengebord.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.