Bliv skolet i energirenovering

0

I denne tid er emnet energirenovering meget omtalt. De mange klimaforandringer, som stadig er tiltagende er også et vigtigt emne, og de to ting hænger sammen. Det er blevet attraktivt og moderne at spare på energien. Samtidig er det også rigtig godt for miljøet, og der kan være mange penge at spare ved at lave en energirenovering. Energirenovering, hvad er det, sprøger du måske. Det er en fælles betegnelse for mange forskellige måder hvor på man kan renovere sin bolig, så den bruger mindre energi. Det kan både være inden for varme og vand, og meget andet. Populære renoveringer kan, for et eksempel, være jordvarme, solceller eller vindmøller, der passer til en husstand.
For at gøre det nemmere at finde rundt i, og hurtigere at skole folk i energi og de forskellige tiltag, så er der lavet en hjemmeside, skole energi, hvor man kan få meget mere at vide.
Her nedenunder bliver der gået i dybden med 2 forskellige energirenoveringer.

Gulvisolering

For mange er gulvisolering en undervurderet isoleringsform og den overses ofte, når man taler om energirenoveringer.
Det er ikke nogen overraskelse at isolering af sit hus er rigtig godt til at holde på varmen. På den måde får man også at lavere varmeforbrug. Så jo bedre der er isoleret, jo mere varme bliver der holdt på og jo flere penge kan man beholde i årenes løb. Der hvor man isolerer oftest er i vægge og omkring rør, men det kan også betale sig at isolere sit gulv. Den tykkelse af isolering man skal bruge til sin gulvisolering er steget markant på 20 år, men til gengæld er det en tykkelse der gør at man nu kan se forandringen på sin varmeregning. En stor grund til at tykkelsen er blevet ændret, er verdens indstilling til CO2-udslip. Man er simpelthen blevet mere obs på klimaets situation og reglerne er blevet emget strikse.
Afhængig af gulvtype, så kan det næsten altid betale sig at isolere sit gulv. Uanset om det er at isolere ekstra, eller fuldstændig starte fra bunden af.
Prisen på gulvisolering er forholdsvis lav, fordi der er rigtig mange virksomheder som udbyder det, og dermed konkurrer med hinanden. Få nogle professionelle til at gøre det, så arbejdet bliver udført korrekt. Det er arbejde der kræver at man er meget præcis, for at man skal kunne mærke forskellen.

Facaderenovering

Renovering af facaden behøver ikke være dyr eller besværlig. I dag er der nogle der har specialiceret sig i det, så det ikke længere kun er håndværkere der kan udføre arbejdet. Mange huse er ældre en 20 år og er bygget af nogle materialer der ikke kan holde vildt længe, og derfor er det blevet populært at få en facaderenovering til en god pris.
En facaderenovering pris er omkring 10-20.000 kroner. Men ofte bliver huset mere værd efter man har fået lavet sådan en renovering. Det er vigtigt at arbejdet er gjort ordenligt og præcist for at det gør en forskel, og det er altså uanset pris på sin facaderenovering.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.