Lav en gratis hjemmeside og lad venner og familie følge med i dit liv

0

Rigtig mange mennesker laver en masse sjove ting i deres liv. Mange af disse ting, kan være spændende at følge med i for andre, som kender en, eller måske slet ikke kender en. Til det formål er internettet helt perfekt, fordi der vil du kunne lave din helt egen gratis hjemmeside. Det kan fungere som platform for din deling af gode oplevelser, vigtig viden og hvad man ellers har i tankerne. Mange lader være, fordi de synes det er svært, men med årene er det faktisk blevet ret let. Så let, at alle kan være med.

Find dit hjemmesidekoncept

Før du begynder på at udarbejde din hjemmeside, er det vigtigt at du først har tænkt processen igennem. Man har mulighed for at sige meget på en hjemmeside, men hvis man skal få succes med den, skal der være et koncept bag, ellers surfer folk bare videre. Som privatperson kan det koncept udspringe af mange ting, men hobbyer og interesser er typisk nogle af dem. Er du f.eks. stor fan af havearbejde eller måske modeltog, så kunne man sagtens lave en hjemmeside, der omhandlede et af de to emner. Det kan dog også sagtens være en hjemmeside, hvor du skriver om hvad der sker i dit liv.

Det ville skabe en offentlig dagbog, hvor familie og venner kan følge med i dine daglige gøremål og oplevelser. Når du har gjort dig overvejelserne omkring emnerne, kan du så begynde at planlægge selve hjemmesiden. Skal den have mange sider? Skal den blot være simpel, have en side og en masse indlæg? Eller vil du have mulighed for at ændre på det undervejs, alt afhængig af hvad du skriver om. Det er rigtig gode overvejelser at gøre sig, inden man går rigtigt i gang.

Du skal også tænke over hvad din side skal hedder når du køber dit domæne – skal det være dit navn, noget der beskriver hvad du laver, eller noget helt andet?

Tænk også på din målgruppe, når du laver en hjemmeside

For at få succes med sin side, skal man have i tankerne, hvem man forventer vil kigge på den. Laves en side med udgangspunkt i et emne, som f.eks. modeltog, så skal man analysere på den målgruppe. De vil typisk nok være ældre mennesker, så en meget simpel og brugervenlig hjemmeside kunne være oplagt til det formål. Er hjemmesiden i stedet rettet mod familie og venner, der skal følge med i ens liv, er målgruppen betydelig bredere. Her vil være flere aldersgrupper være i spil, så din opbygning skal helst matche deres behov. Videoindlæg kan være gode på hjemmesider.

De rammer mange aldersgrupper og fortæller meget, i og med det både er billeder, lyd og tekst, som kan samles i en kommunikationsform. Det er meget udbredt på hjemmesider, og opnår også stor succes ved f.eks. helt små børn. Ønsker man at opnå en hvis prestige med ens hjemmeside, hvor andre henviser, skal man ligeledes have styr på sit indhold. Fakta skal være korrekte, skriveformen så formel som mulig og der skal ingen tvivl være om, hvem afsenderen er. Lav derfor altid en ”Kontakt” side, hvor dine oplysninger er angivet.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.