2 gode gaveideer som vil pynte i alle hjem

0

Det er snart sommer, og med sommeren kommer studentergilder og større fester. At blive inviteret til en fest skaber altid glæde, men samtidig skal man til at tage stilling til det altid tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal jeg give i gave?”. Værterne har sjældent særlig mange ønsker, og man får gang på gang et svar omkring, at de hellere vil overraskes. Men at finde den perfekte gave kan være noget af en udfordring. Vi er så forskellige, og det som den ene ønsker sig, ønsker den anden sig måske slet ikke. Derfor kan det være svært for dig som gæst, at finde en gave, som værten oprigtig vil blive glad for. Men hæng ikke med næbet, for her har du 3 gaveideer fra Kähler, som vil pynte i alle hjem uanset alder og væremåde.

Kähler Omaggio Vase

Vi ved alle hvilken vase vi taler om, når Kähler nævnes. Den minimalistiske vase med de karakteristiske streger på tværs. Vasen står allerede i mange hjem, og dette er med god grund. Stregernes farver fås i et stort udvalg, og vasen passer derfor både til det farverige hjem og hjemmet med de mere neutrale farver. Vasen fås også i flere forskellige former, og de forskellige former og farver kan sagtens stå ved siden af hinanden. Vasen er altså både til samleren, men også til personen, som bedst synes om en enkel vase i vindueskarmen.

Vasen er en del af Kähler Omaggio-serien som består af mange ting med de karakteristiske streger på tværs. Serien består udover vaser bl.a. af lysestager, opbevaringskrukker, tekander, smørbokse, julekugler, skåle og termokruse. Der er derfor rig mulighed for at udvide værtens samlingen flere år frem, hvis det viser sig, at han eller hun også vil være interesseret i de andre ting fra Kähler Omaggio.

Kähler Unit Møbel Hvid

I Kähler Boligudstyr findes der gaver for de fleste budgetter. Her kan du finde gaver som knivmagneter til dyrere porcelænsfigurer. Der findes også møbler. Er vedkommende, som skal have gaven, allerede en stor fan af Kähler, er Kähler Unit Møbel Hvid en super god gaveide. Stolen bærer præg af, at det er en stol fra Kähler, men den kan med fordel stå med andre stole fra andre mærker. Dette kan den, da den er enkel og minimalistisk. Den kan stå som en neutral del af stuen, men den kan også stå alene. Møblet kan altså både fylde en mindre del af indretningen, men det kan også fylde et rum i sig selv.

At give en gave fra Kähler er en god ide, da de fleste budgetter kan følge med og målgruppen er super bred. Tingene fra Kähler kan blandes på mange måder – og det er kun fantasien som sætter grænser. De kan stå med andre ting fra Kähler, men man kan også med fordel stille det ved siden af ting fra andre mærker. Folk ved, at mærket er et mærke af kvalitet, og at det vil pynte i hjemmet mange år frem!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.