Løb dig i strandform

0

Den fede julemad bliver spist med glæde i december, og kaloriebomben bliver skyllet ned med noget sodavand eller nogle juleøl. Der skal altså ikke en ekspert til at konkludere, hvor usund julehøjtiden er. Den hyggelige højtid står i familiens tegn, men som sagt står den altså også i madens tegn. Julen er derfor uden tvivl din største konkurrent, når det kommer til at blive strandklar. Er målet at ligne en ordentlig hanløve til sommer, er det vigtigt du tager motionen seriøs lige efter julen, og du kan altså ikke ”slagge” på dit nytårsforsæt i januar, hvis målet skal opnås. Vægttab kan opnås på mange måder, men handler det for dig om at få skåret det værste fedt af og ellers få smidt nogle kalorier under træningen, er løb det rigtige for dig.

Hold dig i gang med en træningsven

Træning er ikke altid lige sjovt, og måske virker løbeturen helt uoverskueligt, fordi du har mest af alt lyst til, at fortsætte din serie og ellers smide fødderne op på bordet. Denne situation oplever mange, hvilket er naturligt – dog kan dine dovne tendenser bekæmpes. Få dig en træningsven som du løber med. Dette har en masse fordele, som i længden vil forberede din seriøsitet samt forbedre udsigterne til sommerformen. For det første er det ikke kun dig selv du svigter, hvis du ikke kommer afsted, fordi du lader jo din ven i stikken, hvis du er doven en dag. Derudover kan i også presse hinanden på ruten, og dermed få det optimale ud af turen. Ingen gider at ende sidst, hvilket medfører en intens kamp hver gang i løber, som i længden vil være til stor glæde for begge jeres kroppe. Når i først bliver lidt seriøse, er det naturligt, at i også kæmper lidt, når det kommer til udstyr. Løber i ofte i noget lidt udfordrende terræn, er trail running udtyr en vigtig ting. Gode trail sko til trail running er et must, hvis du vil have succes på jeres rute. Gode sko kan lyde meget banalt, men man må aldrig undervurdere effekten af en god sko. Den kan hjælpe med at undgå skader, men ligeledes kan den hjælpe dig med din performance.

Du skal løbe i alt slags vejr

Er strandkroppen målet for enden af den meget lange vej, er det vigtigt, at du ikke lader noget stoppe dig. Vejret er ofte folks undskyldning, når det kommer til at droppe deres løbetur. Dette holder bare ikke, fordi vejret i Danmark er skod, og du træner jo til den tid hvor det er godt vejr. Dette betyder, at når din aktive træning er i gang, er lorte vejr en stor sandsynlighed. Derfor skal du bare anskaffe nogle gode vandtætte sko, så du er dækket ind, når regnen styrter ned. Vejret i Danmark er sjældent i topklasse, og det må man leve med. Er man seriøst omkring sin træning og sin sommerkrop, så lader man sig ikke slå ud af nogle små dråber fra oven. I stedet snører man sine vandtætte sko, også giver man den ellers bare fuld gas på ruten.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.