Guiden til den bedste studenterfest

0

Studentertiden venter lige rundt om hjørnet, og du og dine gymnasiekammerater overvejer måske at holde en studenterfest. Gymnasietiden er så småt overstået, og mange studiner og studenter ser hvert år frem til en festlig sommer, hvor de bedste stunder og minder skabes. Minder, der vil huskes mange år frem. Fremtiden står for døren, og de sidste teenageår skal nydes. Her findes der ingen bedre måde at slutte af på end med de bedste studenterfester.

I dette indlæg vil jeg hjælpe dig selv og dine skolekammerater på vej og guide jer mod den bedste studenterfest. Alt afhængigt af hvor mange mennesker, du føler, der er relevante at invitere – kan det nemlig kræve en smule mere end først antaget.

Overvej gæsterne

Du bør overveje, hvor mange og hvem du/I ønsker at have med til festen. Det vil nemlig være ret afgørende for arrangeringen af studenterfesten. Når først du har styr på antal gæster kan en størrelse nemlig defineres, og herfra kan man overveje, om det skal foregå i lokaler eller privat i boligen.

Skal studenterfesten holdes hjemme eller ude af huset?

Dernæst er det nemlig meget væsentligt at beslutte sig for lokationen for sin studenterfest. Der både være fordele og ulemper ved at holde derhjemme og ude af huset. Der vil være mulighed for at give begivenheden et mere personligt touch ved at holde derhjemme, men omvendt slipper du for utroligt meget besvær ved at holde det i lokaler. Du slipper for rengøring og forskellige risici, der bare er ved at samle en række unge mennesker på begrænset plads i haven eller i huset. Derfor er jeg, med mine erfaringer, sikker på, at man kan skabe en mindst lige så fed stemning ude af huset i nogle fede lokaler. Det kan dog være svært at finde de helt rette lokaler, det ved jeg. Derfor kan du se mere her, hvor du kan blive inspireret til at få skræddersyet en helt rigtig løsning for dig og din kommende studenterfest.

Hvis du gerne vil holde den hjemme, kan et mobildiskotek anbefales. Det indeholder alt, man har brug for til en fest i privaten – Højttalere, lys og dj pult. Et super smart redskab, der egner sig perfekt til festen i haven.

Sjove gimmicks til festen

Noget der kan bidrage til stemningen er sjove aktiviteter og gimmicks. Det kunne eksempelvis være et sjovt tema, der eventuelt passer til årstiden. Her kunne “white party” eller “flower party” være to exceptionelle temaer, der i høj grad matcher sommertiden. Dette vil få festen til at skille sig endnu mere ud fra andre fester i studentertiden.

I forhold til aktiviteter er der flere forskellige tiltag, der kan skabe smil og latter blandt gæsterne. Blandt andet er beer pong et fantastisk spil, der kan aktivere dine gæster. Her får gæsterne samtidig mulighed for at koble lidt af, når man har danset nok. Man ryger dog ikke helt ud af stemningen, da øllene og aktiviteten stadig vil skabe god stemning. Til spillet giver det ofte noget ekstra at spille på fedt beer pong bord, der rent faktisk er designet til at spille på det. Der findes nemlig mange forskellige beer pong borde, der passer ind i forskellige temaer. Du kan ligeledes blive inspireret med flere sjove tiltag her.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.