Nyt aktiveringslegetøj til din hund

0

Nu er den her: et brandnyt legetøj for hunde, som garanterer timevis af underholdning mellem dig og dit kæledyr. Designet af legetøjet har virkelig været nytænkende, da den hjælper med at stimulere hundes kognitive sans, i stedet for klassiske legetøj, der højst piber som man bider den.
Dette innovative objekt består af en blød presenning, med lommer fastgjort med velco. Man placerer godbidder under lommerne, og lader hunden prøve at få åbnet dem. Det vil være en udfordring, som dyret ikke får andre steder, og er gavnligt for udviklingen af dens mentale evner. Køb dette legetøj, og få et tættere forhold til dit kæledyr.

Stimuler hundens kognitive evner

Der findes selvfølgelig meget hundelegetøj at vælge imellem, men ingen af dem yder dyret nogen stor udfordring – i hvert fald kun fysisk. Dette legetøj tvinger til gengæld dyret til at snuse sig frem til den præcise placering af maden, og så finde ud af hvordan den får velcroen af ved hjælp af poter og tænder.
Eftersom oplevelsen er udfordrende for hunden, føler den også en større sejr, når det endelig lykkes den at få fat i godbidden. Det forstærker hundens selvværd, og gør den gladere og mere selvsikker i andre sammenhænge. Med andre ord er kognitiv stimulering essentielt for hundens sundhed.
Den mentale anstrengelse gør også hunden træt. Det gør den roligere i andre situationer, og dermed lettere at håndtere. Endnu bedre er, at den ikke vil have samme behov for at bide i møblerne, hvilket kun kan være en lettelse for de fleste hundeejere.

Kom tættere på dit kæledyr med denne originale opfindelse

Det bedste ved legetøjet er dog det bånd mellem ejer og hund, som bliver styrket ved brugen. Du kan hjælpe hunden godt på vej ved at vise den hvordan man åbner lommerne, og kan få stor glæde af at se den anstrenge sig. Det er især vigtigt at man viser den legetøjets funktion til at starte med, så den fornemmer hvordan man skal gøre. Ellers kan man risikere at den tror legetøjet skal tygges, og selvom den er holdbar, kan den ikke modstå vedvarende gnavning med hjørnetænder.
Legetøjet er blødt, så hunden ikke risikerer at skade sine tænder, og det er phthalat-frit. Det er også småt, så man kan tage det med på ferie. Så har hunden noget trygt og velkendt at støtte sig til, og det kan hjælpe den med at overkomme nervøsiteten ved uvante lyde og omgivelser.

Et legetøj med flere sværhedsgrader

Legetøjet kan også fås i flere sværhedsgrader. Man kan nemlig frit vælge hvor stramt man folder lommerne, og dermed hvor besværligt det er for hunden at få fat i belønningen. Det betyder, at der går lang tid før legetøjet mister interesse, da man løbende kan øge hvor svært det er, efterhånden som hunden bliver bedre.
Man kan også købe flere af legetøjet, og sætte dem sammen. På den måde kan man skabe ubegrænsede kombinationer af legetøj, og dermed aldrig være i mangel på interessant leg. Dette hunde aktiveringslegetøj vil hurtigt blive hundens kæreste eje.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.