Lån hurtigt og nemt med SMS-lån

0

At man kan låne på nettet og via en lang række forskellige firmaer er næppe gået nogens næse forbi. De hurtige og lette forbrugslån er ikke til at overse. De er kommet for at blive. Det er et faktum, som 25% af alle unge under 25 kan skrive under på, for så mange har nemlig allerede stiftet bekendtskab med denne form for lån.
Når du skal låne på nettet i dag tager det mindre end to minutter at udfylde en ansøgning, og du kan have pengene på din konto i løbet af ganske kort tid. Det er en god løsning, hvis du har en regning, der skal betales nu eller måske en drømmerejse, der pludselige er indenfor rækkevidde.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er ikke, som navnet ellers antyder, noget man ansøger om via SMS. Det kan gøres via mobilen og du vil også modtage en kode via SMS men det hele foregår på firmaets hjemmeside.
Som udgangspunkt er et SMS-lån en betegnelse for et mindre lån, der betales tilbage efter en kort periode på omkring 30 dage.
Fordi det er et mindre lån med kort løbetid er det velegnet til at dække hullet sidste på måneden indtil der kommer løn.

Hvor kan du finde et SMS-lån

På nettet er der mange udbydere af forskellige former for lån. SMS-lån er en af de hurtigste og letteste at ansøge om.
Det handler om mindre beløb på under 6000 kroner og med en løbetid på omkring 30 dage, derfor er det så vigtigt at researche lidt inden du ansøger. Du kan heldigvis blive meget klogere på SMS lån hurtigt og nemt, når du kigger på nettet

Hvem kan låne med et SMS-lån?

Der er en række krav, du skal kunne leve op til, når du gerne vil låne på nettet og SMS-lån er ingen undtagelse. Fordi der ikke skal stilles sikkerhed for denne slags lån er det endnu mere vigtigt for udbyderne, at du kan betale tilbage efter aftalen. Der er tre gennemgående krav, der er gældende for stort set alle udbydere, men herudover findes der en række andre krav, du kan støde på, når du ansøger. For eksempel kan du her læse kravene hos Gokredit.dk:

  • Du skal være mellem 25 og 69 år.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler
  • Du skal have dansk folkeregister adresse, CPR-nummer, NemKonto samt NemID
  • Du må ikke have ubetalte lån hos Gokredit og heller ikke bo sammen med en, der har
  • Du skal være kreditværdig ud fra den vurdering der bliver lavet i forbindelse med din ansøgning
  • Du skal have mobilnummer og email, så firmaet kan komme i kontakt med dig

Det virker måske som mange krav du skal kunne opfylde for at kunne låne nogle tusind, men det er firmaernes måde at forsøge at sikre sig mod folk, der ikke betaler tilbage.
Når der ikke skal stilles sikkerhed og heller ikke redegøres for, hvad pengene skal bruges til er firmaet nødt til at forsøge at sikre sig på anden vis.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.