Find det billigeste mobilabonnement – 5 bud her

0

Der findes i dag en masse mobilselskaber som i bund og grund tilbyder det samme, nemlig mobiltelefoni og data. Før i tiden var det altafgørende om hvor meget taletid der var inkluderet i abonnementet, men idag ser tingene en andeles mere anderledes ud. I dag er det derimod hvor meget data abonnementet inkludere. Mange tjenester benytter i dag data og flere apps tilbyder telefoni via apps som kun benytter data. Vi har sammenlignet en lang række abonnementer, og set på hvad de forskellige indeholder, samt hvad du får for pengene, og giver dig et bud på det rette abonnement – læs med her.

5 bud på billigt Mobilabonnement

Oister

Lavprisselskabet Oister har et hav af forskellige abonnementer i deres portefølje. Selskabet er ejet af 3 mobil og benytter derfor deres netværk. Da de befinder sig på 3 netværk, tilbyder Oister også 4g i alle deres løsninger. De har et abonnement som koster helt ned til 109 kr. pr. måned som inkludere 30 gb data og 10 timers taletid! Derudover er der naturligvis ingen binding, og ingen oprettelse.

Ok Mobil

Er andet lavprisselskab er Ok mobil, som benytter telenors netværk og kan derfor også tilbyde 4g til deres kunder. Her tilbydes en pakke til 119 kr. pr. måned som også inkludere 30 gb data og kun 1 krone i oprettelse. Som udgangspunkt inkludere EU tale og data ikke, men i deres pakke til 149 kr, er der. Her er der inkluderet 40 gb data i danmark, og derudover 6 gb data i hele EU. Tænk har her for nyligt anbefalet netop dette abonnement.

CBB mobil

CBB er det lavprisselskab som tilbyder den største mængde data til laveste pris. For kun 149 får du 40 gb data som kan benyttes på deres 4g netværk. Hvis du skal op og have mere data, f.eks. 100 gb er det Telia du skal vælge. Her koster et abonnement dog 399 kr. pr. måned. Det er dog muligt at dele dataen med et mobilt bredbånd, som du kan benytte i din computer, når du er på farten. Ved at tegne dette relativt dyre abonnement vil du altså kunne slippe for at have en internet løsning i hjemmet.

Call Me

Det absolute billigste abonnement hvor der er inkluderet data og tale er Call Me. Her får du 1 time tale, 1 gb data og fri sms. Her er vi helt nede og betale blot 49 kr. om måneden. Dog er det ikke mange mennesker som kan nøjes med 1 gb data. Men dette abonnement vil være oplagt til børn, for når dataen er brugt op, kommer du ikke til at betale mere, hastigheden falder dog bare, så det næsten bliver ubrugeligt.

Telmore

Telmore har ligeledes en række forskellige abonnementer hvor de tilbyder forskellige tjenester som er inkluderet i abonnementet. Til blot 139 kr. får du 4g,  ingen binding, gratis oprettelse, ubegrænset taletid og 10 gb data. Oven i købet får du fri adgang til deres musiktjeneste som har mere en 10 million numre. Alt dette får du altså for kun 139 kr. og hvis du ikke er tilfreds, skifter du blot til en anden udbyder, da der ikke er nogen former for binding. Deres mest populære abonnement er Telmore Play, som inkludere 7 streamingtjenester.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.