Køber du uden at lave baggrundstjek?

0

E-handel er eksploderet de senere år, ikke blot i Danmark, men over hele verden tyr flere og flere forbrugere til computeren når de nødvendige indkøb skal klares. Flere steder foregår dette helt ned til almindelige dagligvarer, hvor blandt andet kød har vist sig at være en super populær satsning!

Denne trend synes næppe at stoppe her, hvilket også gør at du som forbruger skal uddanne dig selv i hvordan man handler på internettet. For nogle år tilbage var der et stort antal af brugere som blev snydt når de handlede på internettet. Dette går heldigvis den rigtige vej, hvor færre og færre bliver snydt. Med snydt menes der at betale for en vare man aldrig modtager – dette kan man læse mange kedelige historier om på diverse forums. Heldigvis er vi som forbrugere blevet mere opmærksomme på hvilke signaler vi skal kigge efter når vi shopper på nettet, hvilket har medført at vi i mindre antal bliver snydt – altså kort sagt, vi er blevet bedre uddannet i at handle online.

Sørg for at køb produktet det rigtige sted

Nu da vi som forbrugere er blevet bedre til at shoppe online, så er det ved at være tid til at vi tager det næste skridt i retningen mod at blive bedre til at shoppe online. Når vi som forbrugere søger efter noget på Google, så har vi en tendens til blot at vælge det første og det bedste. Dette kan vi tabe penge på.. Så selvfølgelig er dette noget vi bør undgå.

Især generiske produkter, hvor der findes rigtig mange udgaver. Her skal vi nemlig være bedre til at beherske noget selektiv udvælgelse. Det bør ikke altid være prisen som er udslagsgivende, hvilket det for mange er. Kvalitet og pris hænger ofte sammen, så hvis du står og f.eks. skal bruge en ny powerbank, så kan det være en fordel at du måske søger lidt rundt efter en powerbank test, hvor du så kan blive klogere på hvilken model du skal købe.

Hvis det er en helt bestemt model du skal bruge, så bør du bruge services som pricerunner eller lignende, som giver dig et klart og brugervenligt overblik over priserne på det pågældende produkt.

Tøj er selvfølgelig en præference!

Dette gælder selvfølgelig ikke hvis du er på udkig efter tøj. Det giver lidt sig selv, at vi ikke kan søge efter en kjole test, da det er individuelt hvad man mener er pænt, samt hvad vi gerne vil gå i. Så her bør du blot finde den kjole du synes er pæn, hvorefter du skal huske at undersøge om sælgeren er valid, altså om webshoppen virker til at kunne levere det pågældende produkt.

Hvis du f.eks. er på udkig efter en moves kjole – så bør du holde dig til nogle af de hjemmesider, som du enten kender eller dem som ligger øverst på Google, da de ofte er 100% valide – tjek dog altid hjemmesidens score på Trustpilot eller lignende.

God shopping lyst!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.