Vælg det rigtige abonnement uanset aldersgruppe

0

Folk har forskellige krav til hvad deres mobilabonnement skal kunne. Nogen taler meget og kræver derfor fri tale, andre chatter på Facebook i stedet for at ringe og kræver derfor meget data. Fælles for alle med et mobilabonnement er dog, at de ikke vil betale for meget. Der findes heldigvis også mobilselskaber, hvor man får et godt produkt til en god pris. Og Oister er en af dem, men hvad får man for Oisters priser?

Fleksibilitet

Med Oister får man sin egen side, hvor man selv kan gå ind og ændre i sit abonnement, hvis man har lyst. Dette vil sige, at man selv kan gå ind og vælge et nyt Oister abonnement, hvis ens behov de ændre sig. Dette skaber en stor frihed, og så slipper man for at være i kø, når man ringer ind til teleselskabet.

Gratis opkald mellem Oister kunder

Selvom man ikke vælger et abonnement med gratis opkald, kan det nogen gange være rart. Men selv uden gratis opkald er der også mulighed for at kunne ringe gratis, hvis man har Oister, det kræver bare, at vedkommende man ringer til ligeledes har et Oister abonnement. Så hvis hele ens omgangskreds har Oister, vil man en stor del af tiden faktisk ringe gratis.

Abonnementer til aldersgrupper

Hos Oister tænker de også på at gøre det nemt for os kunder, de har nemlig gjort det nemmere for os at vælge hvilket abonnement, vi skal vælge. Dette gælder også for dem som måske skal have deres første mobiltelefon. Oister har nemlig designet et abonnement til børn fra 6 til 8 år og et abonnement til børn fra 8 til 12 år. Disse abonnementer sørger for, at man ikke skal ud og betale mange penge så ens barn kan få et abonnement, som han/hun ikke bruger fuldt ud alligevel. Abonnementet til de små børn indeholder to timers tale og en GB data, og det koster kun 59 kroner om måneden. Abonnementet til de lidt større børn indeholder fem timers tale og fem GB data, og det koster 79 kroner om måneden.

Oister har også designet to abonnementer til teenagere. Disse teenager abonnementer tager hensyn til, at teenagere bruger enormt lang tid på sociale medier og streamingtjenester, derfor indeholder begge abonnementer store mængder data. Det ene abonnement indeholder 15 timers tale og 15 GB data og det koster 99 kroner om måneden. Det andet teenager abonnement indeholder 10 timers tale og 30 GB data og koster 119 kroner om måneden. Disse abonnementer sikre at teenageren kan streame løs og være på sociale medier, uden at bekymre sig om ekstra gebyrer.

Udover de unge tage Oister også hensyn til de ældre i samfundet, hvilket de gør med to abonnementer til seniorer. Disse to løsninger tager hensyn til, at ældre mennesker skal have meget taletid men derimod ikke behøver så meget data. Det første senior abonnement indeholder fem timers tale og fem GB data, imens det andet senior abonnement indeholder 10 timers tale og to GB data. Disse abonnementer sikre, at de ældre kan tale løs så meget de vil, uden at de skal betale for data, de ikke bruger.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.