Bjarnes debut med online shopping

0

Bjarne er en helt almindelig mand med hjem, kone og børn. Hans indkomst ligger inden for gennemsnittet, og han har et normalt forbrug. Hans børn som i dag er teenagere, har flere gange fortalt Bjarne om online shopping, og hvor nemt det var. Bjarne har været noget skeptisk, men besluttede sig dog for at give det en chance.

Det længe ventede poolbord

Bjarnes søn, Michael, er for nogle måneder siden begyndt at spille pool i en lokal klub. Før han begyndte, plagede han tit hans far om at få et poolbord til kælderen, hvilket han har sagt nej til. Men efter, at Michael er begyndt til Pool, er Bjarne kommet på andre tanker. Han vil egentlig gerne kunne spille pool med hans søn, og han har bestemt sig for at købe det på nettet. På nettet faldt Bjarne over en hjemmeside med navnet Buffaloshop.dk. Her har han fundet et rigtig godt pool bord, til en rigtig god pris, og det bliver sendt direkte til hans adresse. Bjarne mener ikke, at det kunne have været nemmere og har virkelig fået blod på tanden ift. online shopping. Michael bruger bordet næsten dagligt, og Bjarne lærer af ham og de har det rigtig sjovt sammen.

Nem og lækker kaffe

Bjarnes kone Marie, har længe talt om en smart kaffemaskine der kan lave kvalitets kaffe nemt og hurtigt. Bjarne mener ikke det er så nødvendigt, men her op til jul må han dog alligevel bøje sig, da konen ikke taler om så meget andet, når hun taler om hvad hun ønsker sig til jul. Bjarne tænker, at nu det var så nemt med pool bordet, må det også være nemt at finde den kaffemaskine som Marie kan lide. Bjarne søger lidt rundt på nettet og falder over en hjemmeside kaldet Mokkahouse.dk. Denne side indeholder en masse forskellige kaffemaskiner i højeste kvalitet med mange forskellige funktioner. Her kan du både få en normal kaffemaskine, men også kaffemaskiner der kan lave mælkeskum og nemt og hurtigt lave en lækker kop kaffe. Bjarne er ikke sikker på hvad Marie vil foretrække, og prøver derfor diskret at få lidt svar ud af hende, ved at spørge hvad hun foretrækker. Bjarne får en ide om, hvad hun foretrækker og går straks i gang med at udforske hjemmesiden. Efter lidt overvejelser bestemmer Bjarne sig for, hvilken maskine Marie skal have i julegave. 
Juleaften forløber fint og Marie får hendes gave. Hun bliver ellevild og skynder sig ud i køkkenet og vil straks bruge maskinen. Med lidt besvær, får Marie brygget sig en dejlig kop kaffe, hvilket hun gør de næste par år og lidt flere til. I samme tid, har Bjarne købt andre ting via online shopping og nyder det hver eneste gang.

Tvivl ikke, gør som Bjarne! Du vil ikke fortryde det, og på nettet er det nemlig muligt at finde alt det, du kan finde i det fysiske butikker. Gør som Bjarne og gør din familie glad, samtidig med at du sparer tid.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.