Markedsfør dine produkter med en brochure

0

Som event planner eller forhandle af ydelser er det vigtigt, at man har en markedsføringsstrategi, som henvender sig indbydende til virksomhedernes målgruppe. Da salg af tjenesteydelser er anderledes end salg af fysiske varer, medfører dette nemlig også, at der på enkelte punkter tilhører en anden form for markedsføring. En af de tiltag, som har vist sig at være særdeles effektiv, når det kommer til salg af tjenesteydelser, er brug af brochurer og anden form for trykt markedsføringsmateriale. Nedenfor vil blive redegjort for fordele, som er tilknyttet inkorporation af trykt kildemateriale.

Når man er på udkig efter sine nye udbyder af tjenesteydelser, i særdeleshed når det drejer sig om helse og velvære, er det altid eftertragtet, at man kan få noget håndgribeligt kildemateriale. Af en eller anden grund er det blevet sådan, at uden mulighed for at bese forhandleret i en brochure, vil flere kunder vælge denne udbyder fra. Det skaber en form for troværdighed, som ellers ville tage tid og ressourcer at danne. Dette er psykologisk, og kan være svært at relatere til, men generelt kan det siges, at når først kunderne har kendskab til din virksomhed, vil den automatisk være mere troværdig end en virksomhed, som man ikke kendte navnet på i forvejen.

Det er relativt nemt at få lavet en folder, det eneste du skal være indforstået med er, hvordan den overordnet skal se ud. Derfra kan du få guidance, inspiration og tilmed vidtgående rådgivning, som alt sammen har potentiale for, at du og din virksomhed får en fed og lækker folder. Folderens formål er overraskende nok, at den skal give kunden en ide om, hvad han/hun kan få i din virksomhed, og hvorfor personen skal vælge netop din virksomhed frem for konkurrenten. Dertil er det folderens funktion, at den skal vedligeholde kundens kendskab og interesse i din virksomhed. Ved at de har en fysisk folder liggende, vil kunderne konstant blive opmærksomme på, at de har brug for din virksomheds service.

Et populært valg

Et godt op populært valg, når det kommet til valg af foldere, er 3 fløjet med rullefals. Denne type er nok den mest kendte folder/brochure, og dette er den ikke for ingenting. Den er særdeles effektiv, og kunderne kan let og uden besvær få overblik og indblik i dine produkter. Brochuren har overordnet seks sider, men dens størrelse gør, at den er nem at indrette, og at den passer til de fleste virksomheder. Størrelsen er da også den mest eftertragtede, da det er denne størrelse, som de fleste brochureholdere er lavet med hensyn til. Således er det altså det bedste valg, hvis din brochure eller folder skal være til rådighed hos den lokale købmand el.

Foruden den ovennævnte ”foretrukne” størrelse, er det dog muligt, at få brochurerne i alverdens forskellige størrelser. Det er stort set kun dig og din fantasi, som sætter grænser, og passer standard-brochuren ikke på din virksomhed, kan du jo med fordel bare vælge en anden.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.