Brug for stort tøj?

0

Selvom det ikke er det man ser mest af i modemagasiner, reklamer og butikker, så er der rigtig mange mennesker der har brug for stort tøj. Der er ikke noget ualmindeligt i at være større end de modeller man ser alle mulige steder, der er så flotte og tynde. Problemet er bare at mange af dem faktisk er så tynde at det slet ikke er sundt, og at de ryger i den kategori hedder undervægt fordi de simpelthen vejer for lidt. Derfor er det ikke sikkert at stort tøj egentlig er så stort alligevel, og det er i hvert fald helt sikkert ikke noget du skal have det dårligt med at have brug for, for det er sikkert meget sundere end hvad modellerne gør med deres kroppe. Du kan selv prøve at se på det store tøj de har her, det ser jo helt fint og normalt ud. Stort tøj er altså ganske almindeligt og have brug for.

Stort tøj kan sagtens være flot

Stort tøj behøver heller ikke at betyde at det er grimt, for så længe man kan fylde det ud, så er man allerede et langt stykke af vejen. Man skal selvfølgelig ikke købe for stort tøj, hvis det er noget pænt tøj man skal have fat i. Skal man for eksempel have en jakke til et bryllup, så duer det ikke hvis ærmerne går en til knæene, for så er det sløset ud, men hvis man er en stor fyr, så skal man selvfølgelig også have en stor jakke. Så længe man kan fylde det ud, så kan det sagtens se flot ud, og tager du ind i en god tøjbutik kan de helt sikkert hjælpe dig med at finde stort tøj der ser rigtig pænt ud. Det er ligegyldigt hvilken størrelse du bruger hvis ikke du kan finde ud af at købe det tøj der passer dig, og får det bedste frem ved din krop. Det er lige hvad de kan hjælpe dig med i en tøjforretning, for her ved de lige hvad for noget tøj der sidder godt på dig, og nogle steder kan du endda få ændret på tøjet. For eksempel kan det være at ærmerne er for lange, og så kan du få dem forkortet. På den måde ender du med noget tøj der passer dig perfekt uanset din størrelse.

Tag noget inspiration fra Ole Henriksen

Ole Henriksen kan vi alle sammen lære meget af, for han har en evne til at være ligeglad med hvad alle andre synes som vi er mange der kan lære meget af. Ole Henriksen kunne ikke være mere ligeglad med hvad folk synes om ham, for i hans bog er det eneste der gælder at han har det godt. Sådan burde flere tænke, og du skal bare huske at du kan ikke bruge energi på at få andre til at have det godt før du selv har det godt. En af måderne du kan få det bedre på er at være ligeglad med hvad alle de andre siger. På den måde kommer du til at fokusere på hvad du synes, og det er dig det hele handler om. De andre kan da være ligeglade med at du går i stort tøj.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.