Løb bedre med et iPhone sportsambånd

0

Uanset om du træner op til at løbe Copenhagen Marathon eller om du hyggeløber en gang eller to om ugen er det altid rart når man bliver lidt bedre til at løbe. De forbedringer man ser når man tager turen giver et boost i både energi og selvtillid, og man oplever lige pludselig at det der med at løbe slet ikke er så svært som man måske skulle tro – det er hårdt selvfølgelig, og nogle løbeture er også bedre end andre, men det er ikke som sådan svært.

De fleste af os har en iPhone (eller en anden smartphone, det virker også med dem, men nu er det lige iPhone der er taget som eksempel), og her har vi faktisk et fantastisk værktøj til at komme til at løbe endnu bedre, helt uden at vi behøver at anstrenge os synderligt.

Og det er der mange der ikke ved, og derfor går glip af potentielle forbedringer. Det lyder måske underligt, for hvordan skulle en telefon dog kunne gøre at vi blev bedre til at løbe. Men det er ganske rigtigt – for med et iPhone sportsarmbånd, en iPhone, endomomdo og lidt musik og nogle hovedtelefoner kan du sætte nye rekorder på dit løb – helt uden at du behøver gøre noget anderledes.

Det der iPhone sportsarmbånd

Ud fra beskrivelsen har du jo nok regnet ud at det drejer sig om at du skal ud at løbe og have din telefon med, sådan at du kan registrere hvor hurtigt du løber, og du kan få lidt musik i ørerne imens. Det går ikke rigtig at løbe rundt med telefonen i hånden. For det første risikerer du at tabe den, og det ville simpelthen være for ærgerligt at ødelægge sin telefon bare fordi man skal ud at løbe, ligesom det også er vildt irriterende at skulle stoppe op midt i en god tur bare fordi man skal samle sin telefon op. Det var den ene grund. For det andet bruger du for meget energi, både fysisk og mentalt, på at holde fast i telefonen. Når du løber skal du koncentrere dig om at løbe, og derfor skal vi have den der telefon ud af hånden. Løsningen på det problem er noget så fantastisk som et iPhone sportsarmbånd. Det er et armbånd hvor du putter telefonen ned i, og så sætter du armbåndet fast rundt om armen og lukker det med velcro. Nu sidder telefonen godt fast, du kan ikke mærke den når du løber, og det bliver ikke hårdere. Den sidder heller ikke og forstyrrer, så alt i alt er det bare rigtig smart.

Der findes ret mange forskellige modeller derude, så når du skal købe din nye kan du enten gå ned i den lokale løbebutik og se hvad de har eller du kan kigge på en side som iPhoneluppen og se hvad de kan anbefale.

Hvorfor er det at det virker?

Der er to ting vi gør når vi løber med et iPhone sportsarmbånd, og begge dele forbedrer hver for sig dit løb, men går du fra at gøre ingen af tingene til at gøre begge ting vil du helt sikkert kunne mærke forbedringer lynhurtigt. Helt uden at det som sådan bliver hårdere at løbe og at du behøver anstrenge dig mere.

Det første er at løbe til musik. Vælg musik med en god rytme og så vil du helt naturligt løbe efter rytmen, også selv om det er lidt hurtigere end du plejer.

Det andet er at registrere hvor hurtigt du løber. Det gør at du er mindre tilbøjelig til at falde ned i gear og slappe af, og derfor holder tempoet på hele turen.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.